VCA logo  

Wie zijn wij

Kort na de 2e wereldoorlog is in 1946 Gelders Isolatiebedrijf B.V. opgericht. Daarmee behoort GIB tot de oudste, nog zelfstandige, technische isolatiebedrijven in Nederland.

GIB: Gewoon Iets Beter, niet zomaar een slogan. 

Elke dag wordt er door een ploeg mensen met een indrukwekkende staat van dienst  (tot meer dan 40 jaar) naar gestreefd om gedegen werk af te leveren. Bescheiden naar buiten, maar wel eer in je werk hebben, samen met de opdrachtgever vakwerk afleveren. GIB werkt met kwaliteitsproducten van onder andere Armacell en Rockwool. Waar nodig worden wij  in onze deskundigheid door hun specialisten bijgestaan. Vanuit een riant eigen magazijn zijn nagenoeg alle materialen uit voorraad leverbaar. In onze zeer goed uitgeruste werkplaats zijn wij daarnaast in staat om  plaatwerk te vervaardigen voor het afwerken van isolatie, van standaard kokers tot zeer complexe vormstukken in aluminium of RVS.

GIB is VCA* gecertificeerd, versie 2008/5.1 Daarnaast wordt continu aandacht besteed aan veiligheid door instructie en (her-)certificering van medewerkers.

 

Het project ‘GIB vitaal’ met het thema “Het bevorderen van gezond en veilig werken, waaronder een gezondere leefstijl, het terugdringen van werkstress en ongewenst gedrag in de werksfeer” is mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie.